Slapende GVB’ers wakker maken

De doorgaans leuke rubriek Gespot van AT5 heeft een tramconducteur misschien wel zijn baan gekost. De beste man was in slaap gevallen in het hokje van zijn tram, iemand maakte hier een foto van en stuurde deze naar de lokale zender. Best geinige en onschuldige televisie zou je denken, maar het GVB dacht hier dus anders over.

Best dom van het vervoerbedrijf om zo overdreven te reageren. Ik had de foto gezien en vond het in eerste instantie best grappig, omdat het zo herkenbaar is. Iedereen heeft weleens mindere momenten op zijn werk. Ik associeerde het nog helemaal niet met het GVB-imago. Dat doe ik pas sinds ik van hun overdreven reactie hoorde.

Er is, terecht, een petitie gestart om de man zijn baan te laten behouden. Het schijnt verder gewoon een prima conducteur te zijn. Ik hoop dan ook dat het met een sisser afloopt, zodat het GVB zich op echte problemen kan richten.

Lees ook:Overdreven opgefokte stemming in het binnenstadverkeer gisteravond
Lees ook:Cohen een stuk populairder dan Van der Laan als burgemeester
Lees ook:Aalsmeerbaan deels weer in gebruik
Lees ook:Dan is een knuffelaap met een roze jurk toch ook nieuws
Lees ook:Johan Cruijff is groter dan voetbal, logisch

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slapende GVB’ers wakker maken

  1. twan

    Ik vind het vooral dom van AT5 dat deze foto gepubliceerd is. Daarmee zet je ten koste van de medewerker GVB onder druk en hebben jullie schijt aan de gevolgen. Dit wisten jullie donders goed van tevoren. Stoppen met subsidie aan AT5.

      /   Reply  / 
    1. Frank Bikker

      Voor je reactie valt iets te zeggen, maar zowel AT5 als het GVB weet dat je maar gedurende 2 seconden in een bepaalde houding hoeft te zitten, snel een foto maken en dat daar iets totaal iets anders uit geconcludeerd kan worden als de waarheid.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>