Kasper Dolberg vangt het moment bij station Duivendrecht

 

@kampseedorf

@kampseedorf

De jongens van Kamp Seedorf hebben op een pilaar bij station Duivendrecht de tijd gevangen. Met een afbeelding van Kasper Dolberg in – schijnbaar moeiteloze – volle actie. 

Als voetbalsupporter leef je nooit in het heden. Vroeger was alles per definitie beter. Op het veld staat altijd een combinatie van vergane glorie en aankomend talent. In het geval van Ajax kijken we naar ruwe diamanten die ooit Premier Leagueseizoenkaarthouders heel gelukkig gaan maken. Of niet.

Thuis tegen Celta was het even anders. Heel even. Gebruikelijke wetten bestonden voor een helft niet. Er was een Deen die ons het nu volop liet beleven.

Of hij het ooit helemaal gaat maken, waar hij het vandaan haalde, zelfs wat het eindresultaat van dat ene potje zou zijn, het maakte allemaal – voor even - geen bal uit. We keken naar iets wat al het andere verdreef in schoonheid. Stiftjes, trekstootballen op zichzelf en een wonderschoon doelpunt.

Het was geen Van Basten tegen Den Bosch, of Zlatan tegen NAC. Het wordt niet eens Dolberg tegen Celta de Vigo. Die tegenstander zijn we binnenkort namelijk vergeten. Wie weet wordt het “die ene helft in de beginperiode van Dolberg” of in het slechtste geval “die paar geniale acties van… kom… hoe heet die Zweed ook alweer”.

Dat maakt voor nu allemaal niet uit. We hebben voor een helft dit seizoen in het nu geleefd. Kijk maar op die pilaar tussen Duivendrecht en de Arena.

 

Lees ook:Wapens, wiet en een betonschaar gevonden in een hotelkamer in Duivendrecht
Lees ook:Naar Pinocchio voor een goed doel
Lees ook:Amsterdam heeft eretitel Homohoofdstad al lang afgeschud
Lees ook:Mitea terug op het veld
Lees ook:Amsterdam Zuidoost wil bij Amsterdam horen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>