Peter Bosz zit voor gevoel al vier seizoenen bij Ajax

 

AFC - Ajax 2-2

AFC – Ajax 2-2

Peter Bosz is nu een paar weken trainer van Ajax en heeft nog geen officiële wedstrijd gespeeld. Het voelt echter alsof hij er al vier seizoenen is, op mijn twittertijdlijn. Spelers zouden naar het grootste lobby-instituut van ons land – die wakkere krant – zijn gestapt om hun beklag te doen.

Wat is dat toch? Zelf kan ik me de Bosz van voor zijn Ajax-tijd, van een maand terug dus, ook niet meer voorstelen. Ik vond hem geloof ik wel oké. Een man die ik een Feyenoordverleden al tijdens zijn Rotterdamse jaren al heb vergeven – geloof ik.

Vitesse
Van het Vitesse dat hij leidde heb ik zo nu en dan erg genoten. Het bekerpotje waarmee ze Ajax in de eigen Arena vernederden, zal ik niet snel vergeten. Als hij Ajax zo kan laten spelen, dan zou ik hem voor eeuwig dankbaar zijn.

Maar nu? Die Bosz van toen bestaat niet meer. Hij is nu de trainer van mijn favoriete club. Iets compleet anders. Als ik om mij heen kijk, betekent dat, dat ik chagrijnige dingen over hem moet zeggen. Omdat hij oefenwedstrijdjes niet wint. Zo gaat dat. Ook al zit hij nog geen maand in Amsterdam.

Ik hoop dat niemand het me al te erg kwalijk neemt als ik niet direct meedoe. De man heeft nog geen potje voor het echie gespeeld. Hij heeft een filosofie waar spelers niet een-twee-drie aan gewend zijn.

Het seizoen moet nog beginnen. Om te beginnen tegen PAOK binnenkort. Ik heb er zoals altijd zin in. Succes Peter Bosz. Welkom.  

Lees ook:‘Adu stallen bij Ajax of PSV’ volgens zaakwaarnemer
Lees ook:‘T is officieel
Lees ook:Wat als Ajax van De Graafschap had gewonnen?
Lees ook:Bosz houdt Ajacieden deze zomer lekker bezig
Lees ook:Eindelijk is het officieel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>