“AFC laat kansen liggen” tegen Ajax

AFCStoeltje 63: Ironie
(mijn blog voor ajaxlife.nl) 

Schuin achter me zit een man in AFC-shirt met zijn gezin. Het staat 1-0 voor de Amsterdamse amateurs. “AFC laat wel kansen liggen,” zegt hij grappend. “Nou pap, niet overdrijven, het is wel tegen Ajax hoor,” reageert zijn dochter geïrriteerd. Net niet oud genoeg om ironie aan te voelen.

Los van de wedstrijd is het een leuke avond aan de Zuidas. Bijzondere sfeer wel bij die andere historische Amsterdamse club. Veel mannen jasje-dasje, perfect georganiseerde catering en een speaker die het over een sociëteit heeft. Ik meen dat hij de kantine bedoelt. De duurste grond van Nederland wordt duidelijk niet verspild aan zo maar een club.

Het hoogtepunt is… lees de rest bij ajaxlife.nl

Lees ook:Ajax – Steaua maakt zich waar als prachtig affiche
Lees ook:Verrassende Oeuvre Award voor Theo Janssen vanaf de tribunes bij Ajax – Vitesse
Lees ook:Mijn mond wil niet meer sluiten na Ajax – FC Barcelona
Lees ook:Ajax misschien weer in Olympisch Stadion
Lees ook:Amsterdam bezongen door Quirinus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>