Veel meer buitenlandse toeristen dan bij een ‘normale’ Koninginnedag

expatOp AT5.nl lees ik dat er behoorlijk veel buitenlandse toeristen naar Amsterdam komen voor 30 april. Veel meer dan bij een ‘gewone’ Koninginnedag. Ze zullen dus wel voor die Oranje-overdracht komen. Bijzonder.

Wat voor mensen zullen dat zijn? Lui die ook naar Zweden, Luxemburg of België zouden gaan als daar een koninklijk bedrijfsfeestje was? Of hebben ze specifiek iets met onze erfelijk belaste familie? De drijfveer om erbij te moeten zijn vind ik opmerkelijk.

Ze zijn uiteraard van harte welkom, ik kan me er gewoon moeilijk in verplaatsen. Als ik een reis plan en ik merk dat er bovengemiddeld veel gedoe is in zo’n stad, dan schrap ik die bestemming. Maar goed dat niet iedereen zo denkt natuurlijk. Nu is het toch een economische opkikker.

Lees ook:“Huldiging van Ajax nooit meer op het Museumplein”
Lees ook:Is weren van uitsupporters bij PSV – Ajax de druppel?
Lees ook:Fietsers onder Rijks blijven ongehinderd
Lees ook:Breaking news: er is een idee voor een drijvende groentemarkt in Amsterdam
Lees ook:Minister wijst 5 probleem wijken aan in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veel meer buitenlandse toeristen dan bij een ‘normale’ Koninginnedag

  1. Romeo Warner

    krijgen we nu 7 weken lang die arrogantie van dat 020 te horen, nee toch he ! Wees blij met je ster, doet dat kuth vak eindelijk zijn eer aan, want het is en zullen altijd …. zijn… !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>