Belhamel uit Ede krijgt het door tweet aan de stok met de Twittergoegemeente

De letters www hebben hier al lang hun betekenis verloren. We zouden met de huidige middelen wereldwijd van alles kunnen ontdekken. Maar als je op het nieuws afgaat, lijken we er hier ons nietige landje nog kleiner mee te maken. Talloze Swiebertjes krijgen het via sociale media om het minste of geringste met veldwachter Bromsnor aan de stok.

Vorige week was de burgemeester van Helmond nog aan de beurt door op een duimpje te klikken na het zien van een onschuldig grapje over een rivaliserende sportclub. Gister was het een meisje uit Ede.
Ze maakt via Twitter een grapje, de belhamel. De tekst  ‘Deze fiets heb ik gestolen in Amsterdam, weer een ervaring rijker‘ bij een foto van een wrak dat ze toevallig tijdens een bezoekje aan Amsterdam zag, leverde haar talloze berispingen op. Zelfs Amsterdamse Bromsnorren werden op de hoogte gesteld.

Misschien is het maar goed dat wij het world wide web niet ten volle benutten. Zometeen komen ze er elders nog achter waar wij hier mee bezig zijn.

Lees ook:Feyenoord bezorgt Ajax miljoenen
Lees ook:Nieuwe comedy theater
Lees ook:Ajax kan na de 3-0 nederlaag in het Bernabéu met opgeheven hoofd terug naar Amsterdam
Lees ook:De PR-machine van Artis blijft maar baren deze zomer
Lees ook:Amsterdamse inboorling vereeuwigd bij de FEBO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>