Van der Laan kan alvast in agenda noteren: Ajaxhuldiging is op 3 mei 2014

SAMSUNGBurgemeester Van der Laan heeft ongetwijfeld al in zijn agenda gezet dat de Ajaxhuldiging op 3 mei 2014 is. De enige onzekerheid die er nog is, is of de thuiswedstrijd tegen NEC, die dan volgens het conceptrooster wordt gespeeld, ook het definitieve programma haalt.

Verder is het wel duidelijk. Sinds Frank de Boer het voor het zeggen heeft, is Ajax altijd na het laatste fluitsignaal thuis in de Arena kampioen geweest.

Ook traditioneel is het vele punten verspillen in de eerste maanden. En verdomd, in het conceptrooster staan wat traditionele lastpakken aan het begin, zoals op 11 augustus al AZ-uit.
Het traditionele makkie, De Klassieker in Amsterdam, is wel al een week later.

En hoewel ik uiteraard maar wat uit mijn nek loop te lullen, is het wel weer prettig om voor voetbaldromen weer ergens aan vast te kunnen klampen. Kortom: seizoen 2013-2014 is in vele hoofden al begonnen, dankzij dit conceptprogramma.

Lees ook:Warm draaien voor De Klassieker met de panna van Lukoki
Lees ook:Ajax draait de zaken helemaal om in Kroatië
Lees ook:De Amsterdamse nieuwsweek in 250 woorden
Lees ook:Prima aanpak fietsenchaos Leidseplein stemt toch ook een beetje melancholisch
Lees ook:Ajax is bezig negatief record te breken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>