Ajax – Celtic, een belangrijke wedstrijd om niets

Stoeltje 63: Eind juli is Ajax al kampioen
(Mijn column voor Ajaxlife.nl)

Te gek, hoor, deze sportzomer. Die tweede goal van Balotelli tegen Duitsland, eindigend met die standbeeldpose. De eindspurt van Cavendish vrijdag, waar hij tien meter voor de eindstreep doodleuk de hard ploeterende kopgroep passeert. Ik zal het niet snel vergeten. Toch was ik best wel weer toe aan mijn innerlijke sportdrift.

Met mijn neus boven een potje van Ajax tegen een behoorlijke tegenstander zitten. Misschien was het deze avond niet voor het echie, maar voor mij minstens zoveel waard als een hele zomer vol andere sport.

Het begon al goed. Al jaren zet ik mijn fiets onder een Heras Hekwerk bordje neer. Bij aankomst stonden er nu echter van die retestrakke fietsnietjes. Een erg gelikt begin van mijn aanloop naar het seizoen. Binnen maakte de nieuwe rode tussenboarding een goede indruk. Ook de grasmat zag er, ondanks zwarte nieuwigheidsstrepen, veelbelovend uit. Het stadion, en omstreken, was er in ieder geval klaar voor.

Dan de wedstrijd. De eerste helft deed me sterk denken aan… lees verder bij Ajaxlife.nl

Lees ook:Stoeltje 63: 32
Lees ook:Hoe laat is het eigenlijk bij Ajax
Lees ook:Kozakken Boys – Ajax, een romantisch affiche
Lees ook:Ajax – FC Groningen was echt weer zo’n heerlijk potje dat ik morgen weer vergeten ben
Lees ook:Ajax is weer ouderwets zichzelf tegen Dinamo Zagreb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>