Ajax buiten de lijnen volgen is zinloos

Theo Janssen heeft gezegd dat hij berichten met de afkorting RvC automatisch overslaat. Commissaris Davids traint weleens mee en dat lijkt hem een ‘geschikte vent’. ‘Ik kan me wel druk maken om wat daarboven allemaal gebeurt, maar vroeg of laat komt het toch altijd goed.’ (bron: Willem Vissers in de Volkskrant)
Het lijkt me een gezonde instelling. Als supporter stoor ik me ook aan al dat gerommel van Ajax buiten de lijnen. Het heeft zo weinig zin om het te volgen. De waarheid komt toch nooit boven water. Tijdverspilling.

Raoul Heertje verwoordt het goed in een stuk voor nrcnext.nl. Hij schrijft onder andere: ‘Het leukste aan de problemen bij Ajax is dat des te enthousiaster je de media volgt, des te minder je erover weet.  Je krijgt puzzelstukjes die nergens op elkaar aansluiten.’ Eindelijk een stuk over al dat gedoe waar door te komen is. Een aanrader.

Nu kan ik al die andere stukken met een gerust hart blijven negeren en toeleven naar de aankomende krakers tegen Dinamo Zagreb en FC Utrecht. Daar heb ik het al druk genoeg mee.

Het stuk van Raoul Heertje

Lees ook:Ajax heeft de schaal, enkele anderen de eierdoppen
Lees ook:Ajax is bezig negatief record te breken
Lees ook:Theo Janssens moeder is niet boos om al die tattoos
Lees ook:Ajax draait de zaken helemaal om in Kroatië
Lees ook:Ajax krijgt staftraining op kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>