P2 pretpark City of Fun is goed bedacht

City of Fun, dat tijdelijk op P2 bij de Arena staat, is een goed concept. Het als kermis vermomde pretpark heeft vele attracties die niet in een park als Walibi zouden misstaan. De wat grimmige locatie is even wennen, maar de grote ruimte maakt dat ruimschoots goed. Door een vaste prijs te betalen bij de ingang, hoef je verder ook niet voor losse attracties te betalen. Echt een pretpark dus.  


Zelf heb ik echt een enorme hekel aan kermissen en pretparken, dus ook aan deze. Maar aan mijn enthousiaste mentorleerlingen zag ik vandaag dat het er toch meer dan de moeite waard is. Zij stoorden zich ook totaal niet aan de wat rauwe opzet. Zelfs ik moet toegeven dat de indrukwekkend lange wildwaterbaan best leuk is.

Het staat er nog maar tot en met aanstaande zondag, 19 juni. Toevallig is het dan vaderdag, vaders kunnen die dag dan ook gratis mee naar binnen. Geen overbodige luxe, want een kaartje kost in het weekeinde €17,50.

Lees ook:Gezien bij Nieuwe De La Mar: Sonneveld
Lees ook:City-supporters klagen massaal over dure kaartjes voor Ajax – Manchester City
Lees ook:Strenge maatregelen voor schone lucht
Lees ook:Amsterdam scoort goed als winkelstad
Lees ook:Laatste kans om nog naar Temporary Stedelijk 2 te gaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>