Justin Biebers opmerking in Anne Frankhuis is noodroep

mogliOp de Facebookpagina van het Anne Frankhuis staat te lezen wat Justin Bieber er in het gastenboek schreef: “Truly inspiring to be able to come here. Anne was a great girl. Hopefully she would have been a belieber.”

Interessant. Het kindsterretje is zijn vleesgeworden marketingmachine en niets anders. Hij weet niet meer wat het is om mens te zijn. Anders gebruik je één van de krachtigste symbolen voor de gruwelen van de holocaust niet voor eigen gewin. Ongetwijfeld wordt hij nu vanuit alle hoeken uitgejouwd. Ik wil het omdraaien. Hij is zelf het grote slachtoffer.

Als een jongetje van negentien, dat al sinds het begin van zijn puberteit een wereldmerk is, dit gedrag vertoont, lijkt het me tijd dat iemand aan de bel trekt. Onze soort is niet geschikt voor zo’n leven. Denk aan Michael Jackson, maar ook aan dat jongetje uit Junglebook met zijn te afwijkende jeugd.

Justin Bieber moet duidelijk een alledaagser leven hebben. Stop deze kwelling. Hij is de controle kwijt zonder het zelf te weten. Maak hem weer deel van de mensheid.

Zijn marketing moet vanaf nu bestaan uit de boodschap: luister niet naar mijn muziek en schaf niets van mij aan. Word unbelieber.

Ik ben er al jaren mee bezig. Wie volgt? Vooral doen als je van Justin houdt.

Lees ook:Anne Frankboom gaat ‘doorstart’ maken
Lees ook:Wereldster Justin Bieber is nog te klein voor de Melkweg
Lees ook:Dagboek Anne Frank op cd
Lees ook:Schattig eerbetoontje aan Anne Frank
Lees ook:Kleuter om het leven gekomen in Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>