Cultuurshoppen op de Uitmarkt

Om over de komende Uitmarkt een samenhangend stukje te schrijven is haast onmogelijk. Hiervoor omvat de opening van het culturele seizoen, uiteraard, teveel disciplines. Het episch centrum bevindt zich in ieder geval weer op het Museumplein en er is gelukkig een hele overzichtelijke site.

Maarten van Roozendaal heeft de strekking van de Uitmarkt goed te pakken, in de Vara-gids zegt hij: “Veel bezoekers komen vaak voor gratis optredens, voor iets wat ze kennen. Maar je kunt shoppen waar je wilt. Laat je informeren. Kijk wat mensen hebben aan te bieden. Als je dat niet kunt opbrengen, als je geen appèl wilt doen op het vermogen je ergens voor te interesseren, heb je eerlijk gezegd op de Uitmarkt niet veel te zoeken.”

Zelf weet ik nog niet wat ik dit weekend op kan brengen. Ik ga zeker even langs de boekenmarkt, al is het maar om weer eens in de ‘fietstunnel’ onder het Rijksmuseum te zijn.

Lees ook:Brad Pitt gespot door Demy de Zeeuw in de PC Hooftstraat
Lees ook:Komend weekend is er weer Uitmarkt
Lees ook:De Amsterdam Fashion Week, voor mij een fascinerend mysterie
Lees ook:Koffiepauze van Ajax
Lees ook:Zelf de loodgieter uithangen? Let op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>