Regen zit festivals in en rond Amsterdam niet teveel in de weg

van welcometothefuture.nl

Gisteren was misschien wel de drukste festivaldag in en rond Amsterdam van het jaar. Met de Gay Pride in het centrum, Dance Valley in Spaarnwoude en Welcome to the Future in Het Twiske, waren er honderduizenden mensen op de been. Dat het dan af en toe best hard regent, daar lijken we deze zomer wel aan te wennen.

Dance Valley was dan minder druk bezocht dan andere jaren, maar dat had niet veel met het weer te maken. Hogere prijzen, het programma en de concurrentie van andere festivals waren daar eerder de oorzaak van. Op het festival werden gratis poncho’s uitgedeeld. Dansende blije mensen in deze regenkleding was misschien wel hét beeld van deze zaterdag.
Ook vanuit Het Twiske verneem ik namelijk alleen maar positieve berichten. En bij de botenparade van de Gay Pride waren er zelfs meer bezoekers dan vorig jaar. Geen van de evenementen is in het water gevallen. 

Festivalgangers zijn al zo gehard, dat ze zich niet weg laten regenen. Daarnaast zou je wel gek zijn als je je liet beïnvloeden door het weer. Je zou de deur namelijk niet uitkomen deze zomer.

Lees ook:Rotterdam verhoogt de sfeer tijdens de Gay Pride
Lees ook:Amsterdam Dance Event groot succes
Lees ook:Gay Parade blijft van groot belang
Lees ook:In Amsterdam-Noord valt de meeste regen van Nederland
Lees ook:Toch jongerenboot Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>