Calimero heeft een nieuwe naam: Marcel Blaak

PSV-fan_Marcel_Blaak_doet_aangifte_bij_het_politiebureau_in_Eindhoven_(foto_Mattijs_Smit)Er is in Eindhoven een man die de onterechte penalty van Ajax tegen FC Utrecht niet kan verkroppen. Hij doet aangifte tegen de KNVB. Tegen scheids Makkelie. Tegen het lot.

Het is een bekende van de politie aldaar. Vorige week wandelde hij nog binnen om aangifte te doen tegen zijn buurman. Die heeft een mooiere vrouw. Een dame die hij langer kende, maar die toch voor Willem van twee huizen verder heeft gekozen.

Ook kennen ze hem van die aangifte tegen de ANWB. Hij moest ooit vijf seconden langer dan gebruikelijk voor een stoplicht wachten. De kans is groot dat hij hierdoor een mooie carrière is misgelopen.

Ook tegen de sigarenzaak om de hoek heeft hij een proces lopen. Het staatslot dat hij had willen hebben, is in de prijzen gevallen. Op het moment dat het werd verkocht was hij echter in Helmond.

 

Lees ook:Zelfs het anti-voetbal tijdens Ajax-Excelsior levert een prachtige avond op
Lees ook:Straatartiest stoort zich aan levende ‘standbeelden’
Lees ook:Amsterdam heeft eretitel Homohoofdstad al lang afgeschud
Lees ook:Rondvaart attractie nummer één
Lees ook:UvA voorzitter geprezen bij afscheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>