Van der Sar in Vak410 doet me aan Wibi Soerjadi denken

SAMSUNGStoeltje 63: Ajax©
mijn wedstrijdblog voor ajaxlife.nl

Edwin van der Sar zien in het episch centrum van Vak410 haalde me even uit mijn doen. Het potje kon me al niet enorm boeien, deze cultuurclash haalde me er echt helemaal vandaan.

Alsof ik opeens, via het grote scherm, Wibi Soerjadi op een technofeest zag staan. De commercieel directeur stond gelukkig wel gewoon in clubkostuum. De verwarring had veel langer kunnen duren.

Dat pak maakte het duidelijk, daar stond een Ajaxbobo. Niet geheel toevallig ook mythische oud-keeper, maar voornamelijk iemand met een werk gerelateerd doel, Ajax verkopen. Niet alleen aan het grote publiek, maar juist ook aan de grootste concullega’s; de fanatiekste supporters.

Je moet er niet aan denken dat Edwin niet jarenlang het nummer 1-shirt in Amsterdam had gedragen. Dat daar echt alleen iemand van het hoger management had gestaan. Dan had het niet … lees verder bij ajaxlife.nl

Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV
Lees ook:Joe van der Sar in de voetsporen van zijn vader?
Lees ook:Ajax bewijst tegen AZ over het juiste materiaal te beschikken
Lees ook:Ajax zou meer bekerwedstrijden in Olympisch moeten spelen
Lees ook:Zelfs het anti-voetbal tijdens Ajax-Excelsior levert een prachtige avond op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>