Frauderend kamerlid Gonny vraagt kabinet opheldering rond haarverf

Een fel betoog over de burgeroorlog in Gongo… Dé oplossing voor het meest recente Midden-Oostenconflict… Of anders een oproep aan de wereld om zich eens serieus met het Kyoto-verdrag bezig te houden… Nee, onze volksvertegenwoordigster uit Amsterdam Gonny van Oudenallen (Tweede Kamerlid sinds twee weken) stelt haar eerste kamervragen over de veiligheid van haarverf.
Gonny komt van de LPF (hoe kan het ook anders?) en vormt sinds afgelopen 7 juli een eenmanspartij. Ze eiste de kamerstoel op waar ze officieel recht op had nadat een LPF’er was overgelopen naar de PvdA . Maar bij de Lijst Pim Fortuijn is ze niet meer welkom omdat ze fraude had gepleegd bij haar Amsterdamse partij Mokum Mobiel, dus begon ze maar haar eigen lijst.

Ze wilde per se beëdigd worden als kamerlid vóór het zomerreces, want daardoor is ze meer dan drie maanden lid. Dat is heel gunstig voor haar portemonnee, want nu heeft ze recht op twee jaar ‘wachtgeld’ en anders maar op een half jaar. Ze krijgt nu 170.000 euro voor minder dan drie maanden werken. Maar daar was het haar natuurlijk niet om te doen; het was puur uit ‘landsbelang’ dat ze wilde dat de Kamer zo snel mogelijk compleet was. Nobel hoor…

Om niet helemaal voor spek en bonen in de Tweede Kamer te zitten, stelt ze dan toch maar een vraag over het enige waar ze verstand van heeft: haarverf (zie foto). Amerikaanse studies zouden uitwijzen dat je er kanker van kan krijgen. Ten eerste: waar krijg je tegenwoordig niet kanker van? Twee: het zou me niet zo veel interesseren als zo’n doorgekookt wijf als Van Oudenallen die de staatskas puur en alleen voor haar eigen egoïstische doelen plundert haarverfkanker krijgt.

Iedere zwakbegaafde kanarie kan bedenken dat ze geen schijn van kans maakt bij de volgende verkiezingen. Maar tegen die tijd zit mevrouw Gonny natuurlijk al lang tussen de kokosnoten op de Caribische Eilanden. Gonny van Oudenallen: een schande voor haar stad.

Lees ook:Van Oudenhallen maakt zich (ook) belachelijk in Kamer
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje… wat is de lelijkste straat van Amsterdam?
Lees ook:Deze week is de finale van het Amsterdamse lijflied
Lees ook:Studentenkamer Amsterdam duurste van het land
Lees ook:Sta op tegen lege leuzen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frauderend kamerlid Gonny vraagt kabinet opheldering rond haarverf

  1. Erik

    Pipo moet ook inkomen hebben anders kan ze haar antidepressieva niet betalen.
    Als je je uiterlijk veranderd door je haar te verven met kankerverwekkende spullen, ben je zelfdestructief, en heb ze die pilletjes hard nodig.

    En waarom zou je je uiterlijk veranderen? Dat doen alleen ontevreden mensen. Die onzeker zijn over zichzelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>