Eventuele huldiging Oranje in München of Manchester?

Inwoners van Manchester en München zijn in verhit debat over waar de eventuele inhuldiging van het Nederlands elftal zou moeten plaatsvinden, mocht Nederland de Wereldbeker winnen. Dat het in hun stad moet plaatsvinden staat vast, volgens de verhitte debaters.

Jimmy Green uit de Noord-Engelse stad: “Het is nu al duidelijk dat alleen Unitedspeler Van Persie de cup naar Nederland kan brengen. Vanaf de kwartfinale zul je zien dat die Robben enkel als waterdrager van hem zal fungeren, om over de rest te zwijgen. Manchester is dus de enige juiste plek.”

Lothar Mittelacker uit München ziet dat anders: “Zonder onze Arjen had Nederland niet eens Brazilië gehaald, laat staan de finale. Alleen een huldiging in Beieren zou de titel eer aan doen. Om nog maar over de successen van Van Gaal hier – en zijn Duitse inborst – te zwijgen.

Net als Rotterdammers – zoals bij AT5 valt te lezen – vinden alle pleiters dat een huldiging in de hoofdstad wel heel simplistisch is gedacht.

Unitedfan Steward King: “Er zijn volgens mij geeneens spelers van Londense of Berlijnse clubs bij Nederland.

Lees ook:Is het Museumplein wel een geschikt feestplein?
Lees ook:Ajax zoekt Chinese samenwerking
Lees ook:Ajax club van het jaar, echt?
Lees ook:Nieuw promotiefilmpje voor Amsterdam
Lees ook:Foo Figthers, Editors en Ajax rond Arenaboulevard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>