Foo Figthers, Editors en Ajax rond Arenaboulevard

Vanavond moeten er dus rond de zeventigduizend (70.000!) man in de buurt van station Bijlmer zijn voor een evenement. De Editors, Foo Fighters en Ajax – Fenerbahce zullen er plaatsvinden. Best bizar dat dat tegenwoordig zo vanzelfsprekend is.

We worden van alle kanten gewaarschuwd dat we er rekening mee moeten houden, qua verkeersdrukte, maar uiteraard is er geen terrein in Nederland dat deze drukte beter aankan. Nergens is de infrastructuur hier beter op berekend, ook al wordt er gewerkt aan de A2.

Het is makkelijk om sentimenteel te doen over vergane podia, ook ik heb daar een handje van. Het is prachtig om te doen of je zou willen dat Ajax wedstrijden nog in De Meer of Olympisch en toffe bands alleen in Paradiso zouden spelen, maar uiteindelijk is zo’n kleurloos evenemententerrein veel beter bij ons gaan passen.

Kom op Ajax, Editors en Foo Fighters! Laat ons zien dat het om jullie gaat en dat de omgeving niets anders is dan een noodzakelijk functioneel kwaad.

 

Lees ook:Ajax gaat zeer toffe week tegemoet
Lees ook:Ajax zou meer bekerwedstrijden in Olympisch moeten spelen
Lees ook:Motown-bands in Amsterdam
Lees ook:Sex, drugs en het Olympisch Stadion
Lees ook:Aftellen naar de verjaardag van Sjaak Swart in het Olympisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>