Kan Ajax scherven rapen of vruchten plukken na IJsland – Nederland?

SAMSUNGCillessen hield bij die penalty volgens mij rekening met de televisieregie. Hij keepte in slowmotion, zodat ze verder, net als hij, geen moeite hoefden te doen. Stoppen zou hij de bal toch niet, dat wist iedereen. Hij dook wel in de goede hoek. Hij kwam namelijk pas in beweging toen de bal al achter hem lag.

Het was een historische avond. Het inwonersaantal van Utrecht won met 2-0 van het land met dat vijftien-miljoen-mensen-liedje, waar je tegenwoordig ruim 2 miljoen – zes IJslanden – bij op kunt tellen.

Ajax
Wat zal Sigthorsson lekker terugkeren bij Ajax. Hoewel, na de winst op Turkije (zeventig miljoen) was hij ook niet bepaald messcherp. Milik die even doodleuk als matchwinnaar terugkeert na een potje tegen Duitsland, zal het hem ook niet makkelijker maken.

Voetballen voor IJsland is ook niet te vergelijken met spelen voor Ajax. Hooguit als underdog in de Champions League. En dat komt niet slecht uit. Volgende week staat FC Barcelona – Ajax namelijk op het programma.

Wie weet kan Kolbeinn de mentaliteit van gisteravond vasthouden. Dan moet FC Twente – Ajax aankomend weekend geen roet in het eten gooien. Om te beginnen moet Ajax dan maar geen penalty’s tegen krijgen.

 

Lees ook:Sigthorsson heeft de Champions Leaguefinale gewonnen
Lees ook:Ajax gaat zeer toffe week tegemoet
Lees ook:Eigenlijk kun je niets anders dan medelijden hebben met FC Barcelona
Lees ook:Peter Bosz zit voor gevoel al vier seizoenen bij Ajax
Lees ook:Scheepvaartmuseum tweeënhalfjaar dicht voor verbouwing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>