Eigenlijk kun je niets anders dan medelijden hebben met FC Barcelona

Moet best balen zijn om bij FC Barcelona te voetballen. Een Ajacied is ook gewend dat hij altijd bij hét te kloppen team speelt. Zeker thuis in de competitie gaat iedereen er maar vanuit dat je voor het eerste fluitsignaal al met minstens 1-0 voor staat. Die druk moet al enorm zijn.

Maar dan Barça. Nooit is het daar eens anders. Ajax speelt vanavond tenminste nog eindelijk eens een keer tegen het grote FC Barcelona. Die luxe hebben de vaste bespelers van Camp Nou niet. Die spelen eeuwig voor die grootmacht en nooit tegen iets groters. Ze kunnen dus alleen maar eeuwig verliezen. Zielig hoor. Kom op Ajax!

Lees ook:FC Barcelona ziet het wel zitten in Wesley Sneijder
Lees ook:Barça – Ajax werd gewonnen door het uitvak
Lees ook:Begrip voor Margraten na FC Barcelona – Ajax
Lees ook:Ajax mag tegen Groningen best slaapverwekkend spelen, ‘we’ worden namelijk kampioen
Lees ook:Gunstige loting voor Ajax in UEFA Cup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>