Theo Janssen kan net iets te goed voetballen

Theo Janssen wil eigenlijk het liefst zelf ook gewoon op een tribune zitten, of nog beter, staan. Dat straalt hij uit. En dan niet bij ons in Amsterdam, maar in Arnhem uiteraard. Maar Theo heeft teveel talent en is van jongs af aan verbannen naar het veld. Daar bleek hij zo goed te zijn dat hij de lokale club ontgroeide. Helaas.

De grotere provincieclub in Enschede, die hij landskampioen maakte, dat ging nog wel. Daar was hij de man. In Amsterdam werd het een ander verhaal. Wel kampioen, maar niet als dragende kracht. Hier moet de clubsupporter in hem echt wakker zijn geworden. Dat wit-rood-witte shirt is hem  gaan storen.

Het lijkt erop dat we deze week van elkaar verlost zullen zijn. Ik hoop dat zijn clubhart de Russische invloeden bij Vitesse zullen doorstaan. Dan zal hij over een aantal jaar eindelijk aan de korte zijde achter een van de doelen kunnen gaan staan.
Zet ‘m op Theo. Tof dat je het bij Ajax hebt geprobeerd. Ergens wel mooi dat je juist hier ontdekte dat je clubliefde nog groter is dan je talent.

 

Volg mijn Ajax alter ego Stoeltje 63 via Facebook of Twitter

Lees ook:Janssen heeft inderdaad voldoende talent voor het Ajaxmiddenveld, maar dat is niet genoeg
Lees ook:Vitesse had kampioen moeten worden, zie ik tegen Ajax
Lees ook:AAAAAAAAJJJJJAAAXXX
Lees ook:Snel bier in de Arena, ik neem het nou al voor lief
Lees ook:Ondanks groot disrespect van KNVB voor supporters, staat kwartfinale beker in teken van respect

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>