Janssen heeft inderdaad voldoende talent voor het Ajaxmiddenveld, maar dat is niet genoeg

Theo Janssen is een intrigerende voetballer, of liever het is een fascinerend mens. Op Voetbalzone.nl lees ik een artikel met de kop: “Janssen: ‘Ik ben beter dan Poulsen en Siem de Jong’”. Als het over talent gaat denk ik dat de huidige Vitesse-speler gelijk heeft.  Talent is alleen niet alles. Je moet ook een mentaliteit hebben die daar bij past. En daar ligt volgens mij bij Theo het tere punt.

In het stukje staat ook: ‘De routinier zegt extra energie te krijgen in de grote wedstrijden en dan meer bepalend te kunnen zijn. Een logische verklaring heeft hij zelf echter ook niet.’ Waarschijnlijk heeft hij die verklaring wel, maar zal hij die niet hardop zeggen.

Zelf heb ik ook meer dan een vermoeden waarom Theo alleen weet te presteren bij grotere uitdagingen bij een subtopper en waarom hij bij Ajax niet helemaal uit de verf kwam. Dat vermoeden kun je hier op mijn wordpressblog lezen.

Lees ook:Theo Janssen kan net iets te goed voetballen
Lees ook:Verrassende Oeuvre Award voor Theo Janssen vanaf de tribunes bij Ajax – Vitesse
Lees ook:Ajax – Volendam, een lekker potje voor het weekend
Lees ook:Theo Janssens moeder is niet boos om al die tattoos
Lees ook:Ajax moeizaam langs sterk Roda JC in bekerwedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>