Gelukkig is de nieuwe iPhone hier zo laat

Morgenochtend vanaf 8.00u is de nieuwste iPhone ook in Nederland verkrijgbaar. Bij het Leidseplein. Geniaal. Niet het apparaat, ik ben totaal geen early adapter, dus dat kan me nog even gestolen worden. Ik bedoel de marketing. Onovertroffen.

Ook na de dood van Steve Jobs houdt het bedrijf vast aan de buzz secuur opbouwen, lang voor het apparaat in de handel komt. Zelfs nu is nog niet bekend hoeveel het ding zal kosten. Het nadeel is dat zo gauw het verkrijgbaar is, veel van het appeal direct verdwijnt.

In wezen gaat het niet om de telefoon, maar om het idee ervan. Daarom verschilt de verschijningsdatum ook van land tot land, dat versterkt de buzz en de exclusiviteit.

Als fan mag je dus blij zijn dat het hier pas zo laat wordt verkocht. In zekere zin heb je er dan juist langer van genoten. Zo gauw je het in je handen hebt is het namelijk gewoon de nieuwste telefoon.

Lees ook:Oplaadpunten bij CS en Vondelpark, wat een armoe
Lees ook:Nieuwe zebrapaden op de Overtoom
Lees ook:Vmbo examenuitslag voelbaar door de gangen
Lees ook:Albert Heijn zou Zwarte Pietdiscussie met gedicht nieuwe draai kunnen geven
Lees ook:Het beste Kenneth Vermeer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>