Oplaadpunten bij CS en Vondelpark, wat een armoe

Mijn eerste mobiele telefoon

Niet bereikbaar zijn wordt een steeds grotere luxe. Niet eens zo heel lang geleden hoefde je daarvoor gewoon niet thuis te zijn. Zelf had ik bijvoorbeeld pas zo rond de eeuwwisseling een mobiele telefoon. Vanaf dat moment werd het een stuk moeilijker om een excuus te verzinnen om de telefoon niet op te nemen. Gelukkig was toen het bereik op veel plaatsen nog erg slecht of totaal afwezig. Dat ging helaas minder en minder gelden.

Naast ergens zijn waar je telefoon uit moet staan – zoals theater of bioscoop – is nog zo’n beetje het enige geldige smoesje dat je accu op is. Maar er is slecht nieuws. Bij CS en het Vondelpark komen oplaadpunten op zonne-energie. Het lijkt erop dat het luxeproduct onbereikbaarheid steeds schaarser wordt. Wat een armoe.

  

Lees ook:Bioscoop City wil met gokkasten verbouwing betalen
Lees ook:Entreegeld Theater Het Amsterdamse Bos
Lees ook:Straatartiest stoort zich aan levende ‘standbeelden’
Lees ook:Bioscoop De Uitkijk gaat dicht
Lees ook:De docu’s die ik bij IDFA heb gezien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>