PSV’ers hebben geen coma nodig

Als ik vandaag in coma zou raken en pas over vijftien jaar zou ontwaken, zal er ongetwijfeld het een en ander veranderd zijn bij Ajax. Afgezien van trainer Frank de Boer, assistent Hennie Spijkerman en David Endt in een of andere functie, zullen veel mensen vervangen zijn. Het spelsysteem en de clubkleuren zullen ongetwijfeld nog wel zeer herkenbaar zijn.

Een PSV-supporters heeft geen coma nodig, een vakantie is genoeg. Zelfs het thuisshirt is komend seizoen beduidend anders. Inmiddels rijst de vraag of ze ook niet iets aan de naam moeten doen.

Manchester City-fans zullen het wel herkennen, alles in korte tijd zien veranderen. Je zult je club wel trouw blijven, coma of niet. Je wint er misschien zelfs ook meer door. Toch ben ik erg blij dat ik niets met Eindhoven te maken hebben.   

 

Lees ook:Ajax – Molde is als bezoekje aan de tandarts
Lees ook:Is weren van uitsupporters bij PSV – Ajax de druppel?
Lees ook:City wordt filmhuis
Lees ook:Bij de naam A’dam zullen we niet lang stilstaan
Lees ook:Heerlijk avondje gaat komen voor Ajax, in de woonplaats van de sint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>