Hidde van Warmerdam verlaat AT5 en gaat naar SBS Shownieuws

 

foto: Parool

Op AT5.nl lees ik het bericht dat Hidde van Warmerdam een van de nieuwe presentatoren bij SBS Shownieuws gaat worden. Op meerdere vlakken nieuws om verdrietig van te worden.

Ik vind Hidde een prettige presentator. Hij heeft iets heel aanstekelijk laconieks. Dit versterkt het vaak toch man-bijt-hond-achtige nieuws van regio-omroep AT5. Helemaal goed.
Ook bij Studio Ajax / FC Godenzonen zorgde deze houding dat ik wel kon blijven kijken. ‘Ik hou van Ajax, maar het gaat uiteindelijk alleen maar over een zeer onbelangrijk spelletje.‘ Dat bracht hij met zijn houding op mij over. Erg verfrissend.

Nu vertrekt hij dus naar SBS Shownieuws en zal ik hem nooit meer zien. Want hoe knullig de items bij regiotelevisie ook vaak zijn, het onbenul van roddeltelevisie is vele malen erger. Daar weiger ik echt naar te kijken. Zelfs voor de laconieke Hidde van Warmerdam zap ik daar niet heen. Ik wens hem uiteraard wel het allerbeste.

Lees ook:AT5-anker stopt
Lees ook:Verdachte tas op CS bevat boeken en een briefje
Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV
Lees ook:Ajax kijken wordt steeds obscuurder
Lees ook:Verdomme, losse voetbalwedstrijden worden goedkoper bij Fox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>