Straatartiest stoort zich aan levende ‘standbeelden’

Op At5.nl staat een filmpje van een straatartiest die gek wordt van de hem omringende levende standbeelden. Hij voelt zich als hardwerkende artiest minder serieus genomen door de aanwezigheid van deze veredelde bedelaars. Hij wordt best grof en ergens begrijp ik dat ook wel.

Het valt mij ook al een tijdlang op dat de menselijke standbeelden steeds levender worden. Zelden zie je er in de stad nog één die langer dan een paar seconden daadwerkelijk stil blijft staan. De kostuums van de Magere Heinen en Freddy Kruegers worden ook steeds knulliger. 
Het doet me een beetje denken aan de imitatie van Hans Teeuwen van een luie straatmuzikant. “LALALALA GELD!” op ongeveer 1 minuut en 40 seconden van dit filmpje.

Lees ook:Duif bekoopt liefde van ‘standbeeld’ met de dood
Lees ook:Concertgebouw blijft rustig tijdens incident
Lees ook:Het begrip ‘levend standbeeld’ heeft op de Dam een nieuwe betekenis gekregen
Lees ook:Pixies spelen, Paradiso doet de rest
Lees ook:Scheepvaartmuseum maakt grappig filmpje voor de oprichter van Facebook

1 Reacties // Reageer

One thought on “Straatartiest stoort zich aan levende ‘standbeelden’

  1. Dennis

    Toevallig bedacht ik me laatst hetzelfde! Echt veel moeite doen die standbeelden niet. Daarnaast vind ik vier Freddy Kruegers op een rij ook niet echt vermakelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>