‘Gelukkig’ wordt fietsen over de stoep bestraft

Deze week werden oude vrouwtjes bij pinautomaten getild door Roemenen. Bakfietsen worden voor dieven een steeds populairdere prooi. Er waren weer behoorlijk wat gewapende overvallen. Toch vindt onze sterke arm nog tijd om het enorme onrecht van het over-de-stoep-fietsen te bestraffen. Gelukkig werd dit deze week massaal met €70 beboet. Brave burgers zouden eens gaan denken dat ze overal maar mee wegkomen.

Lees ook:Ruim 700 gestolen fietsen teruggevonden
Lees ook:‘Fietsles’ voor toeristen
Lees ook:Prima aanpak fietsenchaos Leidseplein stemt toch ook een beetje melancholisch
Lees ook:Meer fietsen, vindt de gemeente
Lees ook:Amsterdammer met hond moet zelf poepscheppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>