Oog in oog met een kakelverse Kamp Seedorf

seedorfKevin Spacey, of liever Frank Underwood, staat te glimmen onder een viaduct aan de Wibautstraat, dat ik lopend passeer. Onmiskenbaar een Kamp Seedorf, dat zie ik niet alleen omdat het er in grote letters bij staat. 

Een klein deeltje hangt los. (Het heeft dan wat weg van graffiti, maar het is opgeplakt.) Ik loop er naartoe om te kijken of het te fixen valt, heel simpel zelfs, het is nog kleddernat. Kakelvers opgehangen dus.

Ik tik het losse deeltje – een stukje van de omgedraaide Amerikaanse vlag – tegen het viaduct en klaar. Ik heb mijn bijdrage geleverd aan Kamp Seedorf, ik leef!

Natuurlijk zou ik nu een fotootje moeten laten zien, maar helaas. Ik ben zo overrompeld dat ik dat in het moment helemaal vergeet. Ach ja, Kamp Seedorf moet je ook op straat tegenkomen, niet op een lullig fotootje bij een blogje. Goed bezig gasten!

Het gaat om deze afbeelding (op een andere plek) als je het toch nu wilt zien.

Lees ook:Kamp Seedorf tijdelijk in het museum
Lees ook:Kasper Dolberg vangt het moment bij station Duivendrecht
Lees ook:Regenboogvlaggen weg uit
Lees ook:Seedorf terug in Oranje
Lees ook:Nieuwe Noord-Zuidlijn metro draagt zeer herkenbare make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>