Lawaaipalen brainwashen bewoners

Keboeng kleng tsshhh, maal oneindig. Je kent het geluid wel van heipalen die de grond in worden geramd. Vroeger waren ze van hout. Het hele Paleis op de Dam staat al meer dan 300 jaar op 13.659 van die dingen. Nu worden gigantische ijzeren buizen met veel kabaal in het veen gestampt, en de bewoners rond de Westerdoksdijk worden er krankjorum van.


Daarom hebben veel van de omwonende geklaagd over de herrie die het bouwproject voor hun deur veroorzaakt. En met succes. Bouw en Woningtoezicht heeft geluidsmetingen gedaan en nu moet de aannemer snel maatregelen nemen om het kabaal tegen te gaan.

Dat dat kan! Waarom doen ze dat in godsnaam niet altijd? Bij de Westerdoksdijk worden nu waarschijnlijk ‘geluidsisolerende mantels’ geplaatst. Dus volgende keer dat er weer een paar (blijkbaar) dove bouwvakkers aankomen met een lading heipalen: klagen. Wie weet nemen ze dan ook wat mantels mee.

foto: senternovem.nl

Lees ook:Stedelijk Museum heeft bouwer gevonden
Lees ook:Stuk balkon valt naar beneden
Lees ook:Woningbouwvereniging Westermoskee naar rechter om Milli Gorüs
Lees ook:Reacties rond hoorzitting bewijzen dat Zwarte Piets houdbaarheidsdatum voorbij is
Lees ook:Bea deelt uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>