Jody Lukoki vs. Rasmus Lindgren in De Kuip

KuipStraks PEC  Zwolle – FC Groningen in De Kuip, daar kan geen Champions Leaguefinale tegenop, veel te voorspelbaar. Leve de Beker!

Lindgren

Als Ajaxsupporter kan ook ik bij deze noordelijke strijd een kant kiezen. Het is namelijk ook Rasmus tegen Jody. Lindgren en Lukoki hebben beiden een verleden in Amsterdam. Mijn voorkeur gaat dan naar Lukoki, naar PEC Zwolle dus.

Dat is niet alleen omdat Lindgren een wat kleurloze speler is, een accountant op kicksen. Hij heeft me zelfs ooit heel gelukkig gemaakt. Hij schoot ooit een van die vijftig toegiftballen in mijn handen, na een gewonnen potje. Ajax – RKC, ook voor de beker.

Rasmus Lindgren, alleen door die actie al een speler die ik nooit zal vergeten. Al is de bal inmiddels in de Sloterplas beland.

Lukoki

Toch is Lukoki mijn echte held. De beste pleintjesvoetballer van Nederland. Op een veld heb je nog altijd weinig aan hem, maar het ziet er fantastisch uit. Een eeuwig veulen. Meer levensvreugd kan een mens niet uitstralen. Misschien wat gemeen om hem de tegenhanger van Lindgren te noemen, maar het zit er niet ver vanaf.
Lindgren is een saaie, maar effectieve speler. Jody is de aller-interessantste, maar… nee, die maak ik niet af. De flegmatieke rechtsbuiten gaat vanmiddag laten zien hoe belangrijk hij kan zijn. Kom op Jody, hup PEC!

 

Lees ook:Jody Lukoki is nu toch echt ex-Ajacied
Lees ook:Heerlijk weerzien met Lukoki bij PEC – Ajax
Lees ook:De hitformatie Jody Lukoki en Vak410 hielden ons wakker bij Ajax – VVV
Lees ook:Troosteloze Ajax – PEC bracht me wel terug naar Jody Lukoki
Lees ook:Ajax-toppers 2012-2013: Jody Lukoki

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>