Troosteloze Ajax – PEC bracht me wel terug naar Jody Lukoki

Stoeltje 63: Jody
Mijn Ajax Life-blog na iedere thuiswedstrijd

Ik kan er niets aan doen, maar ik ben nog altijd groot Jody Lukoki-fan. Wie weet is het wel een beetje om dezelfde reden dat een frustrerende 0-0 ook wat kan hebben. Het is nou eenmaal niet altijd het resultaat dat telt.

Gelukkig is Ron Jans ook een liefhebber en werd het ex-Ajaxveulen al tijdens de eerste helft van de bank gehaald. Het was wat vreemd, maar ik merkte al snel dat het veel beter is dat mijn favoriete eredivisiespeler bij de tegenstander speelt. Nu eventuele effectiviteit juist in mijn nadeel zou werken, genoot ik nog onbezorgder van zijn prachtige rushes, die uiteraard weer keer op keer tot niets leidden.

In zekere zin heeft Lukoki wel wat van Lex Immers. Tenminste, qua rendement. Qua presentatie kunnen twee spelers niet meer van elkaar verschillen. Waar Lex Immers elke jongen hoop geeft door …lees verder bij ajaxlife.nl

Lees ook:De hitformatie Jody Lukoki en Vak410 hielden ons wakker bij Ajax – VVV
Lees ook:Jody Lukoki is nu toch echt ex-Ajacied
Lees ook:Jody Lukoki vs. Rasmus Lindgren in De Kuip
Lees ook:Heerlijk weerzien met Lukoki bij PEC – Ajax
Lees ook:Ajax-toppers 2012-2013: Jody Lukoki

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>