Ajax wint prijs en er valt genoeg te zeiken, het seizoen begint in stijl

Stoeltje 63: Broodtrommel
(Mijn wedstrijdcolumn voor Ajaxlife.nl)

Ik heb jongens in m’n leven trotser met hun broodtrommel zien lopen dan Viktor Fischer met die schaal, toen hij voor me langsliep. En dat schept hoop.

Stel je voor dat hij het ding met gestrekte armen boven zijn hoofd had gehouden of erger, dat hij het ding had gekust. Dan hadden we ons echt zorgen moeten maken over seizoen 2013-2014. Maar deze wanprestatie in dit oefenpotje voor het echie werd godzijdank door de ploeg op waarde geschat.

Geniaal die Johan Cruijffschaal. Je mag dan al je oefenwedstrijden winnen, maar het zegt nog niks over hoe je er voor staat. Zo’n Supercup geeft toch wel een voorsprongetje op de rest. Je weet gelijk hoe je tijdens het echte werk presteert, zonder dat je echte punten kunt verliezen. Want stel je voor. Ajax had er vanavond gewoon twee verspeeld. Of eigenlijk hadden ze eerder … lees verder bij Ajax Life

Lees ook:Wat als Ajax van De Graafschap had gewonnen?
Lees ook:Op de fiets naar PSV-uit
Lees ook:Cruijff als bondscoach op WK
Lees ook:Johan Cruijff is groter dan voetbal, logisch
Lees ook:Ajax club van het jaar, echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>