ADE en Amsterdam Marathon presenteren: de moderne tweekamp

Je zou kunnen zeggen dat twee grote internationale evenementen in hetzelfde weekend een te grote belasting zijn voor werelddorpje Amsterdam. Toch kun je het ook anders zien. Het biedt juist een unieke kans: de moderne tweekamp. Deze is voor bikkels die én profiteren van het belachelijk uitgebreide nachtleven tijdens het Amsterdam Dance Event én 42 kilometer (en een beetje) zijn gaan hollen. Ben benieuwd hoeveel hier van zijn. Als je dan maandagochtend gewoon weer naar kantoor moet, is het de driekamp.

Lees ook:Amsterdam Dance Event groot succes
Lees ook:Amsterdam Dance Event het Cannes van de dance noemen, is beledigend
Lees ook:Volkskrant brandt Afrojack af, so what?
Lees ook:Taste of Amsterdam in het Amstelpark
Lees ook:Paris Hilton bezoekt Amsterdam, maak me gek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>