Geen Eels in Paradiso voor mij

Je mist meer dan je meemaakt en dat is helemaal niet erg  inderdaad (vrij naar Martin Bril). Vanavond staat Eels, net als gisteren, in Paradiso en ik zal er niet bij zijn. Zo gaat dat, ik durf mezelf een fan te noemen en heb lang getwijfeld over wel of niet en dan is het op een gegeven moment uitverkocht. Nu zou ik via Marktplaats of straks gewoon voor Paradiso nog kunnen proberen een kaartje te scoren, dat lukt meestal wel, maar dat ga ik dus ook niet doen. 
Ik zou er zeker niet met tegenzin staan, maar dé tijd dat je Eels live moét zien is voorbij. Het prettige idee dat ze hier straks twee kilometer vandaan spelen is voldoende. Misschien dat ik morgen, na het lezen van een recensie, wel baal. Zo ging het laatst ook bij de Arctic Monkeys na een stuk van Menno Pot. Maar ach, zelfs dat hoort er bij.

Columns van Amsterdamblogger

Lees ook:Zonsverduistering in Artis
Lees ook:De Dam tot Damloop wijst mij jaarlijks op mijn gebreken
Lees ook:Noord-Zuidlijn: live begin van het einde volgen
Lees ook:Pixies spelen, Paradiso doet de rest
Lees ook:De landing van de A380 op Schiphol zal nooit meer zo zijn als gisteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>