Nieuwe aflevering in de Trap-Affaire

Een ruime meerderheid van de Amsterdammers, 77 procent, vindt dat de 17e eeuwse trap in het Paleis op de Dam niet mag worden gesloopt. Dat blijkt uit een peiling in opdracht van at5. Ongeveer 55 procent vindt ook dat het Paleis openbaar zou moeten worden voor publiek, net zoals vroeger. Nu is het wachten op zaterdag, want aan de koningin is gevraagd om dan te verklaren dat ze van de sloop af ziet.

Lees ook:Centrum smeekt Trix om behoud trap
Lees ook:Sloopdrift gemeente treft Paleis Dam
Lees ook:Beatrix opent tentoonstelling Nieuwe Kerk
Lees ook:Tweederde bezoekers wil rookvrije horeca
Lees ook:Zoon Van Gogh onthult herdenkingsteken niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>