Cruijff eren in de vijftiende minuut is best logisch

vitaja (1024x576)Bij een goed eerbetoon aan Johan Cruijff hoort natuurlijk verwarring, da’s logisch. Bij iedere wedstrijd zou dit weekend in de veertiende minuut geklapt worden, maar dat gebeurde niet.

Bij alle wedstrijden werd in de vijftiende minuut geklapt. Bij bijna alle dan, één vak hield zich wel aan de afspraak, het uitvak vol Ajacieden. Ook logisch. Pas in de vijftiende minuut begon de rest van het Gelredome mee te klappen.

Het misverstand is te begrijpen en wie weet zelfs doordacht. Nu zag je op stadion- en tv-klokken 14 voorafgaan aan wegtikkende secondes tijdens het eerbetoon. Maar 2015 is toch echt de eenentwintigste eeuw en in je eerste levensjaar ben je nul, dus de veertiende minuut is…

Hoe het ook zit, het paste goed bij de verlosser. Iets ogenschijnlijk simpels blijkt ingewikkelder te zijn dan je denkt. Elk nadeel heb ze voordeel. Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Keulen is ook niet op een dag gebouwd.

Ernstige ziektes, je ken er niet van winnen, maar ze kennen wel van je verliezen. Sterkte Johan, ik wens ons allemaal nog veel verwarring toe.

Lees ook:Cruijjf is nou net zo iemand die niet kan sterven
Lees ook:Johan Cruijff kan toch gewoon zijn excuses aanbieden voor die racistische opmerking?
Lees ook:Bij Ajax – sc Heerenveen wint clubcultuur
Lees ook:Davy Klaassen houdt Ajax-traditie in ere door na één minuut in zijn Eredivisiedebuut te scoren
Lees ook:Cruijff als bondscoach op WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>