Vind een bever en win 1 van de 25 GoPro camera’s

bever

Bever viert opening flagshipstore Gelderlandplein met avontuurlijke speuractie #0020

Pijnacker, woensdag 30 maart 2016 – Op zaterdag 2 april viert Bever de opening van een nieuwe flagshipstore in het winkelcentrum Gelderlandplein in Buitenveldert. Tijdens de week voorafgaand aan deze opening maken  goede speurders kans op één van de 25 GoPro Hero+ LCD camera’s t.w.v. €329,95!

Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april  verstopt de outdoorspecialist dagelijks vijf Bever knuffels (beverboefjes) in de nabije omgeving van de nieuwe winkel en elders in Amsterdam. De GPS-coördinaten van de locatie van de beverboefjes, worden vanaf Tweede Paasdag dagelijks via bever.nl/0020 bekend gemaakt. Alle plekken zijn gerelateerd aan het woord ‘buiten’.

Vinders van de speciale beverboefjes kunnen deze inleveren bij de nieuwe Bever Premium Store aan het Gelderlandplein 132. Daar ontvangen zij dan als prijs de GoPro Hero+ LCD camera. Per persoon kan één actiebever worden ingewisseld. Voor meer informatie en de actievoorwaarden, ga naar bever.nl/actievoorwaarden.

Over Bever 

Bever inspireert om actief buiten te zijn en levert daarvoor expertise, service en producten. De ‘buiten’ keten werd in 1977 opgericht door avonturier Fred van Olphen. In 2007 werd het bedrijf onderdeel van de A.S. Adventure Group, inmiddels eigendom van investeringsmaatschappij PAI partners SAS. Bever heeft momenteel 41 vestigingen en een webwinkel. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Pijnacker.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>