Frank de Boer is zo lekker Frank de Boer

 

Frank in Venlo

Frank in Venlo

Frank de Boer gaat dus weg bij Ajax. Jammer en ook weer niet. Het is tijd voor iets nieuws. Toch ga ik hem missen. Niemand is immers zo Frank de Boer als Frank de Boer.

Het klinkt onnozel. Iedereen is natuurlijk altijd en overal zichzelf, hoe hard je dat ook probeert te ontkennen. Neem broer Ronald.

Die lijkt de laatste jaren eerder te solliciteren naar een baantje bij De Toppers, dan bij een voetbalclub. Maar hoe die zich ook laat ombouwen, hoe gladjakkerig hij ook probeert te zijn, zichzelf ontvluchten lukt niet. Dat lukt namelijk niemand.

Toch is Frank meer zichzelf dan wie dan ook. Althans, zo voelt het. Het balen in de bus na De Graafschap – Ajax. De stoïcijns chagrijnige vriendelijkheid bij elke persconferentie. Die onhandige opmerking over de motoriek van homo’s. Frank is Frank. In Grootebroek, in Barcelona en in Amsterdam.

Bedankt Frank!

  

Lees ook:Dat ontzag van de Zwolle-coach voor Ajax wil ik meer zien
Lees ook:Ajax-AZ een positieve draai geven, het kan
Lees ook:Frank de Boers opmerking over homo’s zet in ieder geval tot nadenken
Lees ook:Titelracegrootmeester Frank de Boer houdt zijn plannen goed geheim
Lees ook:Zijn Ajax en El Hamdaoui eindelijk van elkaar verlost?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>