Crujiff is de grootste, maar niet voor altijd

SAMSUNGStoeltje 63: Marko
Mijn wedstrijdblog voor Ajaxlife

Als dit een huis-tuin-en-keuken-potje was geweest, dan had ik het uitgebreid over het gekke masker van Cillessen gehad. Ook de aanwijzingen die Frank de Boer aan Dijks gaf door met zijn krukken te zwaaien, had ik ongetwijfeld besproken. Deze zondag was alleen alles anders. Het voetbal was ondergeschikt, daar is het veel te belangrijk voor.

De gebruikelijke wetten waren het decor voor iets groters. Iets abstracts. Stel je voor dat we net als Barça tegen onze aartsrivaal hadden gemoeten. Dat was best ontnuchterend geweest. Tegen PEC kregen alle belangrijke bijzaken volop de ruimte.

Ajax is een lastige club en Cruijff was ook bepaald geen makkelijke. De gedenkwaardige middag was vooraf verre van vanzelfsprekend. Met … lees verder bij ajaxlife.nl

Lees ook:Ajax wint prijs en er valt genoeg te zeiken, het seizoen begint in stijl
Lees ook:Stoeltje 63: 32
Lees ook:Toch geen oefenwedstrijden in het Olympisch Stadion voor Ajax
Lees ook:Wat als Ajax van De Graafschap had gewonnen?
Lees ook:Ajax verliest, gelukkig is het maar van PSV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>