Nijntje verkoopt in China KLM-vluchten naar Amsterdam

Bij collega reclamewereld.blog.nl zie ik een hilarische post over hoe de KLM en Amsterdam in China worden aangeprezen tegenwoordig. Dat gebeurt dus met de hulp van Nijntje. Die is er immens populair. Bij het zien van onderstaand filmpje moet ik meteen erg lachen. Wat een raar volk die Chinezen schiet er door me heen. Dat ze zo infantiel toegesproken willen worden.

Maar dan schiet Yvon Jaspers, gisteravond bij Boer zoekt Vrouw, me te binnen. Voor het zoveelste seizoen voor een miljoenenpubliek boeren toesprekend alsof ze nog drie moeten worden. En ik besef dat we misschien toch niet zo heel erg anders zijn dan die Chinezen.

Hier het oorspronkelijke blog van recamewereld.blog.nl

En hier het filmpje:

Lees ook:Concertgebouw blijft rustig tijdens incident
Lees ook:Scheepvaartmuseum maakt grappig filmpje voor de oprichter van Facebook
Lees ook:Alle homo’s zijn hoo-mo! Voetbalboot bij Gay Parade
Lees ook:Ook hetero’s komen nog graag naar Amsterdam
Lees ook:Kortzichtige Abercrombie & Fitch wordt hét daklozen-merk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nijntje verkoopt in China KLM-vluchten naar Amsterdam

  1. silver price

    Maar dan schiet Yvon Jaspers, gisteravond bij Boer zoekt Vrouw, me te binnen. Voor het zoveelste seizoen voor een miljoenenpubliek boeren toesprekend alsof ze nog drie moeten worden. En ik besef dat we misschien toch niet zo heel erg anders zijn dan die Chinezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>