Kat en kroeg vullen elkaar natuurlijk aan. Smokey moet blijven!

Teken de petitie voor Smokey

De brave lieve kat van ’t Loosje moet volgens de inspectie weg. Vanwege een misplaatst etensbakje. Tjongejongejongejonge.

Persoonlijk ben ik gek op katten, haast net zoveel als op kroegen. De combinatie is ook geweldig. Kroegkatten zijn stuk voor stuk bijzonder. Op een andere manier dan huiskatten. Als er bijvoorbeeld meer dan drie mensen bij mij thuis op bezoek zijn, dan kiest mijn eigen kat met lage rug het hazenpad.

Kroegkatten niet natuurlijk. Die weten veel beter. Die hebben ruime ervaring met aangehaald worden, met vorse beloningen voor kopjes. Met hun superieure tactieken waar geen menselijke versierder tegenop kan.

Uiteraard krijgen ze ook weleens een schop van minder grote fans en gaat zo nu en dan iemand per ongeluk op ze zitten, maar dat zal nooit opwegen tegen de immer aanwezige positieve secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als er overigens een diersoort hygiënisch is, is het de kat wel. Dat kan nooit een argument zijn om ze op straat te zetten. Smokey moet dus in ’t Loosje blijven. Teken de petitie!

Lees ook:Transformatorhuisje Johnny Jordaanplein moet blijven
Lees ook:HvA drinkt wereldrecord aan koffie
Lees ook:Ajax buiten de lijnen volgen is zinloos
Lees ook:Prognose Europa League-finale: sfeerloos
Lees ook:Nieuw: koffie drinken op CS voor goed doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>