Ik wist niet eens dat de V&D nog bestond

De V&D, ik wist eerlijk gezegd niet eens dat het bedrijf nog bestond. Ik ben me wel bewust van cateringketen La Place, maar dat was in mijn hoofs al jaren los geweekt van het moederbedrijf. Het laatste dat ik bij de V&D heb gekocht is volgens mij de nieuwste van Michael Jackson, Bad. Op LP.

Nu is het bedrijf dus in problemen. Toch is het ook een beetje een campagne. Ik weet weer dat ze bestaan. Ik ben als shophater misschien niet de meest directe doelgroep, maar volgens mij moet je me daarin ook niet onderschatten. Als je zelfs mij weet te bereiken, dan ben je een grote.

Bij de Hema zou ik bijvoorbeeld nooit denken dat ze niet meer bestonden. Ik denk niet eens perse aan vroeger. De Hema is altijd meegegaan. Met de tijd, met de onverschilligen.

Voor de V&D is dat te laat lijkt me. Mochten ze deze zware tijd op een of andere manier overleven, dan lijkt het  me ook slim als ze zich op lui zoals ik gaan storten. Maak er een retrozaak van. Verkoop die LP van Michale Jackson gewoon weer. Wie weet val je eindelijk op.

Waarschijnlijker is dat het concern failliet gaat. Ach, wat verandert er dan werkelijk?

 

Lees ook:Hema krijgt heel wat gratis aandacht door Lowlands flashmob in de Kalvertoren
Lees ook:Justin Biebers opmerking in Anne Frankhuis is noodroep
Lees ook:Uitstoot Schiphol omgezet in elektriciteit
Lees ook:Vandalisme chipkaartapparatuur kost GVB 2,5 ton
Lees ook:Amsterdam Oud-West kan nog wat leren van het op z’n Zwitsers afval-scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>