Prognose Europa League-finale: sfeerloos

Terwijl de Europacup die 15 mei in de Arena door Benfica of Chelsea te winnen valt door de stad on tour is, is het voor Portugese en Engelse fans behoorlijk lastig om een kaartje te scoren. Maar 37% van het stadion zal gevuld zijn met echte clubsupporters.

De UEFA toont weer heel duidelijk wat het huidige beleid is. Commercie en televisiekijkers, daar draait het om. Van de 53.000 stoeltjes zijn er dus minder dan 20.000 voor de mensen voor wie het de belangrijkste avond is. De fans van de clubs die er staan. Dat kan niet veel goeds voor de sfeer betekenen.

Schandalig!

Lees ook:City-supporters klagen massaal over dure kaartjes voor Ajax – Manchester City
Lees ook:Verdeelhal Centraal Station kondigt naast Noord-Zuidlijn ook nieuw tijdmachine tijdperk aan
Lees ook:Stadionspeaker bij Roda JC – Ajax blijft me bij, oei
Lees ook:De Arena blijft gewoon ‘lekker klein’
Lees ook:Burgemeester Van der Laan bij Pauw & Witteman over aanpak veelplegers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>