Amsterdam Oud-West blijkt de hel

Vandaag stond er iets schokkends in de Volkskrant. Ik schijn in de dichtstbevolkte buurt van Nederland te wonen. Tenminste, ik woon zo’n beetje tegen die buurt aan. Een wijk waar het niet echt heel anders is. Oei, had ik dat maar eerder geweten.

Ik heb het hier al die jaren namelijk als heel fijn ervaren, maar dat kan natuurlijk niet. Stom. Het dichtstbevolkte deel van een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Mijn leven is in werkelijkheid al die tijd een hel geweest.

Goed dat ik het nu wel weet, zeker met het oog op Tweede Kamerverkiezingen. Al die jaren heb ik op de verkeerde partijen gestemd. Op politici die weinig hebben tegen nieuwkomers. Mensen die niets doen tegen al die potentiële onruststokers. Ik heb hier dan ook nooit wat van gemerkt, maar dat zegt natuurlijk niks. Dit land is veel en veel te vol.

Goed dat ik het nu weet. Mijn leven is sinds ik deze kennis heb misschien aanzienlijk in kwaliteit gedaald. Ik kan er in het stemhokje nu wel wat tegen doen.

Lees ook:De weerstand tegen het verbannen van ‘allochtonen’ is pas vreemd
Lees ook:Kroegen in Amsterdam veranderen met de tijd mee, zoals alles
Lees ook:Burgemeester steekt stokje voor Oud en Nieuw Festival Dazzleville
Lees ook:De Zwarte Piet-discussie heeft alle media bereikt, hoera!
Lees ook:Studentenwoningnood in Amsterdam houdt veel jongeren noodgedwongen thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>