Londense burgemeester promoot Amsterdam

Boris Johnson maakt fantastische reclame voor Amsterdam. Hij noemt het er ‘sleazy’. Zoiets als vuig, onguur, armzalig.

De Londense burgemeester doelt op het tolerante drugsbeleid, waar hij grote tegenstander van is. In een People’s Question Time-bijeenkomst dinsdagavond in Waltham Forest, een wijk in Noordoost-Londen, beantwoordt hij een vraag hierover met een veeg uit de pan naar bepaalde delen van het Amsterdamse centrum.

Dank Boris. De laatste jaren is er steeds meer concurrentie van Oost-Europese steden als Praag en Boedapest, wat het aantrekken van jonge Britten voor een weekendje weg betreft. Een doelgroep die juist opzoek is naar eenvoudig ‘sleazy’-vermaak. Het I amsterdam-team is u erg erkentelijk.

Lees ook:Amsterdamse taxi’s scoren slecht
Lees ook:Meer zakkenrollers uit Oost-Europa in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam verandert en heeft geen karakter, goddank
Lees ook:Ongewenste uitstraling van treurig plein wordt op historische Febo’s afgeschoven
Lees ook:Amsterdamse cito-scores gemiddeld het hoogst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>