Het Westergasterrein is ook door het OV gespot

Bij Parool.nl lees ik dat de VVD een voorstel heeft om Lijn 10 eindhalte Van Hallstraat te veranderen in Westerpark. Ook willen ze het OV richting het Westergasterrein logistiek verbeteren.

Eerlijk gezegd moet ik bij dit ‘nieuws’ van binnen best lachen. Er is geen Nederlander die niet op de hoogte is van minstens één van de activiteiten op het terrein. Al is het maar een tv-programma dat er opgenomen wordt. De vele horeca, culturele instellingen en festivals maken het gebied een belangrijke levensader.

Zelf fiets ik alles, maar ik heb regelmatig meegemaakt dat het voor vrienden van buiten de stad een puzzeltje is om er te komen. En nu bedenkt de politiek dus eindelijk dat het beter kan. Na ruim vijftien jaar.

Uitstekend uiteraard, maar ook wel een behoorlijke inkopper. Niemand zal er tegen zijn, lijkt me. Een telefoontje lijkt me voldoende. ‘O ja, stom, sorry. Dat veranderen we meteen.’ Maar ja, zo werkt het uiteraard niet. Het zal eerst door een mallemolen van meninkjes en wetgeving moeten.

Maar er is hoop, ooit zal er een tram met eindbestemming Westerpark zijn. Ben wel benieuwd of al die activiteiten er dan nog wel zijn.

Lees ook:James Morrison in Westerpark
Lees ook:Oudste Amsterdammer overleden
Lees ook:Bevolking Amsterdam groeit niet
Lees ook:Westerpark: inburgeringsceremonie is vernederend
Lees ook:Amsterdam scoort goed als winkelstad

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het Westergasterrein is ook door het OV gespot

  1. Jacob

    Wat lees je hier toch flagrante onzin,geitewollensokkengezeur van mensen die nog geen enkele wereldwijsheid tot zich hebben genomen en ook blijkbaar nooit zover zullen komen.Wat is er mis mee die zwarte pieten gaan weer weg de meesten anderen gaan hier naar het sociale loket zonder opleiding met hun grote bek of gaan in Amsterdam protesteren zogenaamde discriminatie, zeker als die Roma die de sociale dienst tillen in dienst van turken ook leuk,rondtrekkende Roma bende’s nee geef mij maar vrolijke pieten met Sinterklaas en voor de rest kunnen wat mij betreft de critici ter plekke doodvallen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>