Bijzondere koker gevonden in het Olympisch Stadion vlak voor expositie over Spelen 1928

Er is een koker ontdekt op een geheime plek achter een steen in het Olympisch Stadion. Er zitten naast een medaille enkele andere dingen in. Wat precies? dat wordt onthuld op een expositie in het stadion, over de Spelen van 1928, die vanaf aanstaande zondag te bezichtigen is. Ik vind deze samenloop van omstandigheden wel erg verdacht. Of zou deze extra PR gewoon echt toeval zijn?

Lees ook:Ajax misschien weer in Olympisch Stadion
Lees ook:Sex, drugs en het Olympisch Stadion
Lees ook:Heitinga accepteert straf, maar kan spelen tegen PSV
Lees ook:EK-atletiek doet Olympisch Stadion schitteren
Lees ook:Dennis Bergkamp in het Olympisch stadion

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bijzondere koker gevonden in het Olympisch Stadion vlak voor expositie over Spelen 1928

  1. Jurryt van de Vooren

    Natuurlijk hebben de twee met elkaar te maken, maar het verwijderen van de koker heeft meer dan een jaar aan voorbereiding gekost! We hebben te maken met een monument, een gedenksteen van 300 kilo zwaar en een stadiondirectie, die het zonder deze klus al druk zat heeft. De opening van de expositie was de laatste reden om deze gigantische operatie in werking te zetten. Ook start zondagavond een IOC-congres in Amsterdam, waar onder meer over sportief erfgoed wordt gesproken.

    Of denk je dat ik zelf stiekem er iets in heb gestopt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>