Amsterdam Zuidoost wil bij Amsterdam horen

Amsterdam Zuidoost wil niet meer als aparte woonplaats gezien worden, lees ik vanochtend in diverse kranten. Op Funda loopt het stadsdeel hierdoor waarschijnlijk zelfs veel potentiële bewoners mis.

Volgen mij is dit geen nieuws en speelt het al jaren, maar de komkommertijd is in volle gang, dus vooruit. Het is ook vreemd dat door de ligging van Diemen en Duivendrecht, Zuidoost feitelijk niet eens aan Amsterdam vastzit. Op mijn fietstochtjes naar de plaatselijke FC kom ik altijd verschillende grote blauwe plaatsnaamborden tegen. Toch is het echt Amsterdam. Het wordt er ook steeds leuker. En voor Amsterdamse begrippen is het behoorlijk betaalbaar.

Het Funda-probleem moet zo op te lossen zijn. Voor een Funda-ICT’er vast een klusje van vijf minuten. Even Amsterdam Zuidoost huizen bij zoekopdracht Amsterdam voegen. Maar nee, er zullen wel allemaal stroperige juridische / bureaucratische stappen gezet moeten worden voor zoiets futiels.

Maar pstt, Funda ICT’er, het is komkommertijd, iedereen is op vakantie en jij hebt ook minder te toen. Verander het even. Niemand die het merkt. En wel zo leuk voor Amsterdam Zuidoost. Pardon, ik bedoel uiteraard Amsterdam.

Lees ook:Zuidoost gaat helpen bij huurachterstanden
Lees ook:OV ligt dinsdag 5 minuten stil
Lees ook:Niet meer, maar minder ‘blauw’ in Amsterdam
Lees ook:Bewoners Bos en Lommerplein weer thuis
Lees ook:Bijlmerramp wordt vanavond herdacht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Amsterdam Zuidoost wil bij Amsterdam horen

  1. Andre

    Ik vond het altijd al een raar iets in Amsterdam. Amsterdam Zuidoost niet bij amsterdam. Maarja, net wat je zegt. Het zal wel weer een juridisch getouw trek worden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>