538-feest zal komende koninginnedag bij RAI zijn

De gemeente en het radiostation zijn dus overeengekomen dat het 538-feest komende 30 april bij de RAI is. Er zal plek zijn voor 60.000 mensen.

Veel mensen zullen vast nog tegensputteren. Iets tegen veranderingen hebben, hoort er nou eenmaal bij. Toch denk ik dat het goed uit kan pakken.

Mensen die alleen voor de muziek kwamen, zullen nu automatisch naar de RAI gaan.
Veel mensen die voornamelijk voor de sfeer kwamen, zullen naar de binnenstad trekken en daar hopelijk ontdekken dat 30 april zonder megahappenings heel gezellig is.
En er zijn vast ook mensen die opgelucht zijn dat ze niet weer uren hoeven te slenteren en te wachten voor een paar flarden muziek. Zij kunnen lekker thuis, of bij hun plaatselijke braderieën blijven.

Kortom, ik weet zeker dat Koninginnedag zonder grote evenemten in de binnenstad heel leuk kan zijn. Zelfs als je tot de groep behoort die daar nu nog anders over denkt.

Lees ook:Voorscholen Slotervaart gratis
Lees ook:Veel meer buitenlandse toeristen dan bij een ‘normale’ Koninginnedag
Lees ook:Wibra-sprookjesland aan de Linnaeusstraat
Lees ook:Amsterdam wordt minder aantrekkelijk voor expats
Lees ook:131 arrestaties bij dancefeest Awakenings

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>